Servicii

Turism

Pasionata de munte, organizez pentru prieteni si cunoscuti diverse calatorii in tara si strainatate. Buna cunoastere a detaliilor unor itinerarii inedite se datoreaza documentarii si consultarii literaturii de specialitate in cei peste 10 ani de implicare in comunitatile de geografie din tara si din strainatate, organizatii sau structuri studentesti la nivel national si international.

Cu cine colaborez?
Adeona Wanderlust - Agentie de Turism
Suntem aceiasi echipa care de peste 10 ani organizeaza programe turistice in tara, a carei activitate in domeniu va fi extinsa acum si spre nisa turismului pentru tineret extern.
Domeniul de activitate al firmei este reprezentat de vanzarea si implementarea pachetelor turistice concepute pentru a satisface optiunile de petrecere a timpului liber ale generatiei tinere. Wanderlust e o stare de spirit, dorul de duca, de calatorie, de noi experiente. Va asteptam sa vizitam Europa!

Asociatia de Turism pentru Tineret Adeona - Tabere si excursii la munte
Organizam tabere si excursii la munte pentru copii si elevi sub forma unor programe educationale care au ca scop promovarea turismului montan si formarea in randul tinerilor a unor atitudini pozitive fata de natura. Sunt tabere de vara sau de iarna, tabere in vacanta mare, cat si excursii de weekend, programele fiind adaptate pentru orice varsta.
Unde ne gasiti:
Muntii Apuseni - Complex Adeona Apuseni
Muntii Retezat - zona Carnic - Cabana Lolaia
Muntii Retezat - zona Iorgovanu - Cabana in zona Cheile Butii
Muntii Valcan - Cabana Pasul Valcan
Muntii Sureanu - Cabana Lunca Florii
Muntii Parang - Cabana in zona turistica a statiunii Parang

Cartografie/ GIS/ Reprezentare grafica
Licentiata in Cartografie, urmez cursurile Masteratului de Geomatica din cadrul Facultatii de Geografie, Universitatea "Babes-Balyai" Cluj-Napoca. Interesata de domeniul reprezentarii spatiale, de cele mai noi tendinte in domeniul cartografiei si a Sistemelor Informatice Geografice, am investit in ultimii 4 ani timp si resurse pentru a ma perfectiona in manipularea bazelor de date, realizarea unor analize spatiale sau crearea diferitelor harti tematice.

Cu cine am colaborat?
EPMC Consulting
Domeniul de activitate al firmei este consultanta de mediu, un sector de business pentru care componenta GIS este nelipsita. Am contribuit, astfel, la realizarea bazelor de date GIS si a reprezentarilor cartografice pentru planurile de management ale siturilor Natura 2000:
ROSCI0238 Suatu-Cojocna-Crairat (Judetul Cluj)
ROSCI0049 Crisul Negru (Judetul Arad, Judetul Bihor)
ROSCI0050 Crisul Repede amonte de Oradea (Judetul Bihor)
ROSCI0061 Defileul Crisului Repede (Judetul Bihor)
ROSCI0068 Diosig ( Judetul Bihor)
ROSCI0104 Lunca Inferioara a Crisului Repede ( Judetul Bihor)
ROSCI0262 Valea Iadei ( Judetul Bihor)

La cerere, pentru solicitari individuale, am mai realizat: harti turistice, harti montane, harti de risc, harti ale localizarii in teritoriu, harti demografice, toate tipurile de harti morfometrice si morfografice sau diferite reprezentari cartografice si schite pentru cataloage de prezentare sau continut online, la care se adauga bazele de date aferente.


Training
Trainer acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, am sustinut diferite prezentari si workshopuri in cadrul structurilor studentesti.