An Nou...2010

Se încheie anul...cele 365 de zile din 2009. Evident că vor spune toţi:"ce repede a trecut"...ei bine, timpul trece la fel de repede. Ţine doar de tine dacă ştii să faci plăcută trecerea lui sau mai puţin placută. Cum a trecut pentru mine? Încet, dar în acelaşi timp repede, pe nesimtiţe, dar uneori şimteam mai tare ca oricând menghina trecerii timpului. Totuşi...a trecut cu bine. A fost frumos 2009! Am învăţat multe...mult prea multe lucruri!

Cu toată sinceritatea şi evident bucuria trebuie să recunosc că...din 2008 s-a cam schimbat totul, iar anii sunt din ce în ce mai buni pentru mine. Asta poate şi datorită vârstei. Aşa cum 2008 a fost pentru mine "începutul anilor buni", aşa sper să fie şi pentru tine 2010...începutul unor ani şi mai buni, şi mai frumoşi, şi mai plini de bogăţie! Unii îşi doresc bani, maşini şi "femei", alţii vor doar sănătate şi fericire, unii vor succese profesionale, alţii putere şi popularitate. Crede cu adevarat şi le vei avea pe toate!

Eu sper să ai în noul an tot ceea ce preţuieşti cu adevarat şi tot ceea ce te bucură din plin!
Toate dorinţele să ţi se împlinească!(de la cea mai nesemnificativă până la cea mai arzătoare)
Să ai tot ce vrei tu să ai - realizările la care visezi de ceva vreme.
Să înveţi în noul an mai mult din greşeli, să arunci uneori şi o privire asupra trecutului, să înfrunţi prezentul cu mult curaj şi să fii pregătit/ă pentru viitor!
Fără sănătate...nu putem face nimic! Sper ca anul ce vine să îţi aduca multă, multă sănătate, prospeţime şi puritate.
Prietenii să-ţi fie mereu alături, aşa cum ţi-au fost şi până acum! Să ai sufletul bun, deschis şi curat...să fim mai buni!
Fiindcă scriu iar pe acest blog(geografic), trebuie să îţi doresc multe ture frumoase! drumeţii cu vreme bună şi ieşiri în natură care să îţi amintească cu drag de anii în care hoinăreai cu rucsacul în spate, de anii în care ai sufletul tânăr. Sper să descoperi locuri frumoase, de care să te lege amintiri şi sentimente speciale. Încearcă să înţelegi mai bine susurul apelor, cântecul vântului, dansul frunzelor şi al fungilor de nea, sclipirea apei, atingerea ploii...armonia naturii.
Să ai curajul de a porni la drum! Să ai ocazia de a simţi fiorul învingătorului ce te pătrunde acolo sus, pe creste! Bucură-te de natură aşa cum se cuvine!

Bucuraţi-vă de viaţă în noul an aşa cum se cuvine...zi de zi, clipă de clipă!

Să fiţi iubiţi!

An Nou Fericit şi La Mulţi Ani !


Cu prietenie,
Andreea Cîra

Comentarii