Frumusetea de la munte... spectacolul naturii


Pentru ca se apropie vara, vacanta si zilele in care mergem la munte vor fi tot mai dese, te invit sa-ti amintesti cum e sa mergi pe munte, sa ajungi sus, pe varf sau pur si simplu... care e farmecul drumlui lung, serpuit printre jnepeni si grohotis... care e suntetul naturii, povestea muntelui spusa de susurul apei sau pur si simplu spectacolul norilor vazut de acolo, de sus... de la Munte!

Daca inca nu ai facut cunostinta cu...Maria Sa Muntele, asa cum il numea un montaniard fidel muntelui, iti propun sa-ti petreci 10 min in fata calculatorului urmarind filmuletul uploadat de mine si poate, dupa cele 10 min vei vrea sa mergi macar o data pe munte... vei vrea sa descoperi tainele ascunse ale acestuia si...poate iti vei dori sa ai propria viziune spre lume, spre infinit de pe culme. Poate te vei alatura noua, in drumetiile ce ne duc pe carari de munte, pe poteca batuta de atatia iubitori de natura...


Nu imi ramane decat sa astept cu nerabdare vacanta... sa astept zilele in care voi merge pe munte alaturi de prietenii vechi... astept noptile la focul de tabara, pline de farmec si emotie... Astept sa revad Retezatul cu toate maretiile lui si astept sa urc pe Peleaga! Astept sa descoperim impreuna farmecul, splendoarea si candoarea Retezatului !




Tabara organizata de Asociatia de Turism pentru Tineret ADEONA

Comentarii

  1. Hey! foarte frumos blogu', imi place cum scrii.. in sfarsit am gasit si o fata care sa mearga pe munte ...
    Am vazut multe posturi despre Parang, esti din vale?
    Keep up the good work...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, uneori gasesti greu oameni/fete care sa mearga pe munte... asta e si marea mea problema-inncerc sa "racolez" prieteni, cunoscuti si necunoscuti sa urce sus, la munte... sa descopere putin din ce e frumos.
    ooo mi-ar placea intr-un fel sa fiu din Petrosani/vale... stau ceva mai departe de Parang si mai aproape de Apuseni, sunt din Cluj:) multumesc pentru aprecieri! te mai astept pe blog

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu