Recycle, folks


Proiectul cu temă ecologică care are ca scop atenţionarea tinerilor cu privire la problemele mediului înconjurător, mai exact încurajarea acestora de a recicla deşeurile. Pentru un mai mare impact, proiectul se desfăşoară în trei etape: Pregătire educaţională, Activitate practică de reciclare şi Concert Recycle, folks!

Pregătire Educaţională – Training-uri legate de reciclare ţinute în şcoli in cadrul carora vor invata de unde vin lucrurile, unde se duc lucrurile si ce rol are reciclarea in acest sistem:

20 sept – Lic. T. „Avram Iancu”

21 sept – Lic T. „Tiberiu Popoviciu”

22 sept – Colegiul National „George Cosbuc”

23 sept – Lic. T. „Gheorghe Sincai”

24 sept – Lic. T. „Nicolae Balcescu”

Activitate Practică de Reciclare – Aplicarea lucrurilor învăţate anterior în cadrul proiectului „Let’s do it, Romania!” din data de 25 septembrie ceea ce presupune colectarea naţionala a deşeurilor. (www.letsdoitromania.ro)

Concert „Recycle, Folks!” – Aprecierea activitaţii de voluntariat a liceenilor va avea loc in Irish & Music Pub alaturi de Ioan Onișor & Ionuț Mangu si Cassa 3, la ora 20:30, pe 25 septembrie.

Prin proiectul „Recycle, folks!” încurajăm voluntariatul şi urmărim ca tinerii să se implice mai mult în organizarea de proiecte pentru comunitatea lor, oferindu-le ocazia să ni se alăture în viitoarele proiecte si deschizîndu-le noi oportunităţi.

Iar despre spiritual civic dezvoltat prin intermediul proiectelor de mediu am să îți vorbesc într-un articol viitor, referitor la Concursul Național de Proiecte de Mediu, Muncel 2010, unde am avut bucuria să particip alături de tineri care doresc să schimbe ceva, care au tras un semnal de alarmă și cărora le pasă!

Dacă vrei să iei și tu atitudine, știi deja cum te poți implica! Ne vedem în 20 sept. la Lic. Teor. “Avram Iancu” în Sala Festivă de la 13:00 - “la teorie”, după care îți dau înâlnire pe 25 sept. la “proba practică”, iar spre seară ne întâlnim și în Iris&Music Pub la distracție!

Organizatori: Consiliul Județean al Elevilor

Coordonator general: Anda Iosip

Proiect sustinut de: Stil Advertising


Fii un model pentru ceilalți… fii diferit! Implică-te și tu!



Comentarii