Spre capitala geografiei romanesti - Timisoara!

19 Martie - Olimpiada Judeteana de Geografie. Moment mult asteptat de micii geografi ce si-au pus speranta intr-un rezultat cat mai bun intr-un concurs ca avea sa aduca in fata cei mai buni dintre cei mai buni, cei mai harnici, ambitiosi, destepti, inspirati, concentrati si bine pregatiti elevi din fiecare judet al tarii. Miza? Pentru unii calificarea la urmatoarea etapa desfasurata in frumosul oras de pe Bega in plina vacanta de Paste, pentru altii o nota cat mai buna intr-o ierarhie mai mult sau mai putin importanta, o nota peste un anumit punctaj care sa le aduca o medie de 10 la geografie sau alte si alte ipoteze ale participarii atator elevi Clujeni la olimpiada.
Retrospectiva e simpla si ii aduce in fata pe cei opt norocosi ce-si vor petrece saptamana 16-22 aprilie in Timisoara, alaturi de elita geografiei romanesti asa cum ne place noua sa o numim sau mai bine... vor fi parte a ONG Timisoara 2011. Iar pentru ca recunostinta si sustinerea reprezinta piloni importanti ce nu trebuie sa lipseasca pana la urmatoarea etapa la care acestia vor participa, consider necesara amintirea celor opt olimpici chiar si aici, pe blog, pentru a-i asigura de toata admiratia mea pentru frumoasa reusita intr-un concurs in urma caruia cu totii suntem castigatori mai devreme sau mai tarziu. Asadar, cei ce vor sta in lumina reflectoarelor sunt:

Copaciu Alexandra
Stanciu Bogdan
Moldovanu Andrei
Bălaș Larisa Georgiana
Bokor Brigitta
Petreanu Iulia
Tăpăstrău Alisa
Petricău Dorotea

Pe trei dintre acestia doresc sa ii felicit in mod special si totodata sa le reamintesc de admiratia mea pe care eu le-o port pentru seriozitatea, ambitia si perseverenta lor, care i-a adus si in acest an pe cea mai inalta treapta a podiumului: Andrei, Iulia si Alisa. Ei sunt cei care vor duce in continuare traditia familiei ONG si in anul 2011, dupa luni de munca si timp dedicat studiului asa cum numai cei ce investesc inca de la o varsta frageda in viitorul lor o fac. Stima voua, prieteni dragi!

 
Cat despre ONG Timisoara 2011 se spune ca va fi unul dintre cele mai frumoase nationale din ultimii ani. Acest lucru doar cei ce vor fi parte a ONGului o pot confirma. Asadar, va spun sau va reamintesc unora ca voi veti face ONGul anul acesta, voi meritati sa va bucurati de reusita voastra, voi meritati sa va distrati acolo si, evident, trebuie sa adunati roadele muncii voastre si ale profesorilor care v-au pregatit si sustinut pentru ca voi sa ajungeti cat mai sus. Felicitari voua, felicitari profesorilor vostri si celor ce v-au ajutat sa fiti parte a ONG Timisoara 2011!
Cat despre ceilalti geografi raspanditi pe 238391 km2, va dau intalnire in primavara in capitala geografiei romanesti timp de o saptamana, Timisoara. Ne asteapta o saptamana speciala, asa cum numai una e in an!


Sa ne vedem cu bine la ONG, mai buni geografi, mai ambitiosi, mai perseverenti si la fel de zambitori!

Comentarii

Trimiteți un comentariu