Proiectie "Ecuador, tara vulcanilor"

Printre pregatirea rapida a rucsacului pentru excursia de weekend din Retezat care va incepe peste cateva ore va anunt cu bucurie de un eveniment tematic ce va avea loc luni, 11.08.2011, in Cluj-Napoca la Turnul Croitorilor de la ora 20:00.
Este vorba de o frumoasa proiectie al carei titlu este "Ecuador, tara vulcanilor". Va fi inca o modalitate de a cunoaste mai bine frumusetile pe care Pamantul ni le ofera, de a sta de vorba cu oamenii ce au luat parte la noi experiente si au realizat ascensiuni la care poate unii dintre noi astazi doar visam. Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume de 5970m a fost unul dintre punctele de maxim ale expeditiei. Vom afla si vom vedea mai multe despre batranul fumegator luni de la 20:00.
Asadar, pentru cei ce iubesc natura, muntele, America Latina, cultura ecuadoriana, iubesc sa socializeze sau sa afle informatii noi, va dau intalnire luni intr-o atmosfera tipica prietenilor in acorduri de chitara.
Ilie Preda va face o relatare despre recenta tura pe meleagurile sud-americane, experienta la care au mai participat doi ardeleni: Petru Voda si Radu Trifoi.
Seara va continua cu povesti despre munte si, bineinteles, cantece la chitara.
Toate bune!

Comentarii