ADEONA te vrea in echipa!


Acum mai bine de 5 ani imi faceam bagajul si plecam pentru o perioada destul de lunga la munte, in Retezat, la Cabana Lolaia. Aveam 18 ani, nu stiam prea multe (deci fara experienta), aveam perceptii diferite de cele de astazi si ma visam Prometeu, ca la liceu. Asa a inceput colaborarea mea alaturi de Asociatia de Turism pentru Tineret ADEONA.
Imi doream enorm sa fac parte din acea”miscare nationala” care face ca migratia tinerilor pe perioada verii sa se intample de la oras la munte si nu cum am fi obisnuiti cu totii, de la munte la oras. Imi doream sa pun umarul la munca pe care colegii mei o faceau foarte bine inca de pe atunci, in 2010, si-mi doream, mai ales, sa petrec o vara intreaga la munte. Eram angrenata in aceste ganduri de participarile mele anterioare la taberele organizate de ADEONA, evident in calitatea de eleva participanta la programele de vara, respectiv 2009 in Parang si 2010 in Retezat. In Parang am vazut pentru prima data un lac glaciar, altul decat antropizatul Balea si am urcat pentru prima data peste 2000m, pe Vf. Carja(2405m), cu harta in mana si bocanci in picioare. Ma consideream geograf inca de pe atunci, iar alaturi de Adeona simteam ca duc spiritul breslei pe creste. Retezat 2010 - cea mai frumoasa tabara, am auzit pentru prima data marmotele chiuind, m-am dat pe tiroliana, am avut prieteni dragi in jurul focului de tabara, chitara si un cer de milioane de stele, unicul cer de Retezat.
Au urmat de atunci 5 ani in care imparteam verile si weekendurile cu Adeona, cu elevii participanti la programele noastre, cu profesorii insotitori alaturi de care am impletit amintiri. Nu de putine ori diminetile ma gaseau la facultate, in bancile salilor de curs, cu rucsacul la picioare, iar dupa-amiezile le petreceam deja in compania elevilor, la munte. De cinci ani imi petrec zilele de nastere la munte, iar anul acesta nu voi rupe traditia si tot de cinci ani am inceput sa indragesc si sa iubesc enorm de mult copiii, indiferent de varsta.

Adeona nu schimba oameni, dar te indeamna pe tine sa vrei sa te schimbi.
Adeona nu cauta angajati, ci isi doreste sa aiba colaboratori alaturi de care sa se dezvolte.
Adeona nu este un grup, este o echipa.
Adeona nu exista doar la munte, este prezenta in caracterul si modul de viata al fiecaruia dintre noi.


Poate nu stii prea multe, dar stii foarte bine un lucru... esti mult prea dinamic, dezinvolt, creativ incat sa alegi sa-ti petreci minim 8 ore pe zi in fata unui calculator... Nu te prinde stilul corporatist pentru ca tu te visezi liber, te vezi facand altceva decat ceilalti... Tu vrei sa-ti construiesti cariera traind si simtind viata!

Sunt Andreea Cîra, sunt geograf si de 5 ani promovez neconditionat atitudinea pozitiva de respect fata de natura si mersul la munte. Sustin performanta, indiferent de domeniu, si oamenii care prin felul lor de a fi ma inspira si-mi ofera incredere intr-o Romanie sanatoasa.

Nu vreau sa te conving de nimic, vreau doar sa te invit miercuri, 29.04.2015 sa ne cunosti pe noi, o parte din membrii echipei Adeona, la prezentarile care vor avea loc in cadrul:

Facultatii de Business, U.B.B. Cluj-Napoca, sala 1, ora 14 

Facultatii de Geografie, U.B.B. Cluj-Napoca, sala 46, ora 19.


Daca iti va placea de noi, te invitam cu drag sa aplici pentru un internship remunerat pe perioada verii, sub indrumarea unei echipe profesioniste, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul turismului de aventura. Toate informatiile le vei primi miercuri, 29.04.2015 in cadrul prezentarilor.
Daca totusi nu poti ajunge dar iti doresti sa te intalnesti cu noi intr-un cadru restrans, in scopul de a aplica pentru internship, scrie-ne pe office@adeona.ro sau pe Facebook la pagina Asociatiei de Turism pentru Tineret ADEONA (aici).

Avem si o pagina a evenimentelor de miercuri, 29.04.2015 aici: ADEONA te vrea in echipa! si un site unde poti afla mai multe despre noi: www.adeona.ro .

Sa ne vedem cu bine, la munte!
Fericire!