Ce înseamnă ONG-ul pentru tine?

Acum o săptămână şi o zi(13.03. 2010 :)) ) , încercam să le mulţumesc unor prieteni ONG-işti pentru... felul lor de a fi. Pentru normalitatea şi simplitatea lor care m-a schimbat radical. Am încercat să le dau o explicaţie pentru ceea ce înseamnă ONG-ul pentru mine, dar nu am reuşit... erau prea multe de spus, iar în mintea mea era un haos total. Şi pentru că nu pot descrie în totalitate ONG-ul vă cer ajutorul vouă - celor ce aţi trecut o dată în viaţă prin emoţia competiţiei poate, celor ce aţi învăţat să vă deschideţi sufletul acolo, alături de geografii din întreaga ţară sau simplu...mă adresez celor ce consideră că fac parte din marea familie a ONG-ului.
Te intreb ce înseamna ONG-ul pentru tine? Cum te-a schimbat săptămâna petrecută departe sau mai puţin departe de casă? Ce ai învăţat? Pe cine ai cunoscut? Ce ai făcut? Ce ai pierdut?

ONG- Organizatie NeGuvernamentală (pentru unii) sau ....?......?.....?.... şi aici vă las pe voi! Daţi-mi propria definiţie a ONG-ului nostru...a naţioanalei, a boltzografiei sau a ce vreţi voi să fie.

Răspunsuri, gânduri sau cugetări pe: blog(directi aici...), pe messenger, pe mail sau direct la telefon.
Cea mai sugestivă şi de suflet descriere a naţionalelor sau explicaţie a abrevierii "ONG" va fi premiată cu o ghindă şi, pentru amatori, cu licori surpriză!!!


P.S. ONG-ul ... mereu o parte din sufletul meu!