Colaj foto/video tiroliana Retezat si Pestera Huda lui Papara Trascau

Zilele acestea am finalizat doua filmulete noi, unul dintre ele cu tiroliana din Retezat de la Cascada Lolaia si celalalt cu imaginile de pestera din Huda lui Papara.


Tiroliana e una din activitatile pe coarda mult asteptate de copii si elevi in taberele de vara din Retezat, dar si de aceia care aleg o excursie de weekend la munte, la Cabana Lolaia. Senzatia e unica, adrenalina crescuta, iar locatia in care intindem corzile e una inedita: la cativa metri de Cascada Lolaia, o cadere de apa de 12-15metri despicata in doua de un prag de piatra. Iti dai drumul de pe malul drept al Nucsoarei si in cateva secunde ajungi pe partea cealalta a curgerii de apa. Unii cu picioarele tremurande, altii cu dorinta de a mai incerca o data.


"Intratul prin pesteri" e una din cele mai noi si mult indragide de mine activitati. Incursiunea in cea mai lunga pestera din Muntii Trascau, Huda lui Papara, a fost o experienta unica, pe care am sa o repet ori de cate ori voi avea ocazia. Trecerea dintre lumina la intuneric, vuietul apei, tacerea pesterii, frumusetea lumii subpamantene, toate au fost pentru mine elemente care m-au fascinat pe deplin.

Saptamana productiva!

Comentarii