Adeona isi mareste echipa!



Plecam la drum... ne facem planuri, pregatim echipamentul si incepem aventura. Sunt elementele fiecarei calatorii!

Cum ar fi sa calatoresti o vara intreaga, la munte? Sa pornesti la drum alaturi de o echipa deschisa sa te invete si sa iti ofere din experienta acumulata in peste 10 ani de activitate in domeniul turismului?
Cu totii am inceput cu... inceputul. Bocanci improvizati, echipament simplist, un rucsac poate incomplet... asa e la inceput. Pe munte sau in viata profesionala. Asociez de multe ori turele la munte cu parcursul de zi cu zi spre nazuinta de a-ti atinge visurile, spre a fi mai bun, ca persoana sau ca parte a unui conglomerat.
Nu cautam oameni cu experienta. Totul se invata! Ne dorim sa urcam muntii alaturi de oameni cu atitudine, care sa urce in echipa pantele. Oameni care sa vina cu initiativa si idei noi!



Eu am inceput in 2010. Anul acesta se fac 7 veri de cand aleg sa-mi petrec perioada vacantei si nu numai educand tineri spre o atitudine de respect fata de natura, spre a se respecta in primul rand pe ei si apoi pe cei din jur. Am inceput de copil si parte din acea inocenta de taberist Adeona o port pe umeri in activitatile desfasurate de cealalta parte a baricadei. In oras, duc alaturi de mine dorinta de aventura, dorul de duca si cautarea pentru noi experiente, locuri, oameni.

Nu promovez gratuit lucruri in care nu cred, lucruri in care nu ma regasesc si nu ma reprezinta. Insa promovez neconditionat lucrurile care mi-au adus fericire, bunastare, satisfactie. Activitatile in care cred!

Poate ai citit despre generatii... despre X, Y, Z. Eu sunt Z! Poate ai auzit despre nonconformismul varstei, despre libertatea excesiva pe care ne-o dorim, despre initiativa, spiritul liber si rebelismul specific noua. Sunt lucruri normale, pe care nu trebuie sa le ingropam daca ne plac si ne aduc fericire. Am citit candva pe net cateva vorbe care sunau asemanator: sa fii tu insuti intr-o lume care incearca necontenit sa te schimbe, este o mare realizare.





Va doresc sa aveti ambitia de a va bucura de ceea ce va place!

Te invitam marti, 12 aprilie, de la ora 18 in sala 57 la Facultatea de Geografie U.B.B. Cluj-Napoca  pentru a afla mai multe despre activitatile noastre si posibilitatea de a participa la un internship remunerat pe perioada verii.
Daca nu poti ajunge, te invitam la aceiasi prezentare miercuri, 13 aprilie, de la ora 14, la Facultatea de Business U.B.B. Cluj-Napoca, in sala 102.
Pana atunci, poti citit despre activitatile noastre pe site sau pe pagina de Facebook.

Am creat si un eveniment pe Facebook unde poti afla informatii despre prezentari si posibilitatea de a aplica la internship. Te invitam sa aderezi la acesta!



Sa ne vedem cu bine, la munte!
Fericire!

Comentarii